Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

defalla

Egy lelkes amatőr levegőszeletelő bejegyzései, nem popritmusban.

Friss topikok

  • emdefalla: @rerros: Abbahagyta, s törölte is egyben - május környékén, ha jól emlékszem. (2017.09.24. 20:19) nsplya
  • defalla: @Voltar: vérkeresztény... Hhaha - magam csodálkoznék legjobban :) (2016.09.30. 21:22) chcmggt
  • Voltar: 1 spiritualista talán azt mondaná hogy bevonzottad a kölcsönös vonzást. Gratula a megfelelő talá... (2016.08.15. 20:43) cím nélkül
  • rás: :) (2016.08.03. 18:59) ...
  • defalla: @rás: Célirányosan mentem, sajnálatosan kevés volt az idő - a reggeli 04:50-kor indulóval mentem, ... (2016.07.20. 18:31) így

Címkék

13.
november

bili

defalla  |  1 komment

Nem tartom hitelesnek, ha valaki neve elhallgatását kéri bármilyen, újságban megjelenő cikk, hozzászólás, akármi miatt. Vagy működik a dolog névvel, vagy nyilvánosságra sem kell hozni! 

Hogy mi háborított fel ennyire? A ma reggel olvasott cikk, mely szerint egy "celeb"anyuka 11 éves gyermekét a család barátjához - pszichológushoz - viszi. Mert nem tudja a gyerek feldolgozni a kaposvári esetet. 

Igen, elhiszem, hogy 11 éves korban nem egyszerű feldolgozni ezt a szörnyűséget. Felnőttként sem egyszerű. De bennem egész egyszerűen motoszkál valami, ami rögtön kicsapja a biztosítékot.

S ez nem más, mint a hírhajhászás, minden áron! Biztosan volt a módszerváltás előtt is olyan, hogy az újságírónak szaladt a fantáziája. De amit művel egy-két tollforgató, s a gazdájuk, a mindenható média... Egyből az jutott az eszembe, hogy ezt a pár sort csak kitalálta a cikk írója. Mert vissza lehet ellenőrizni? Nem. Miért is nem lehet? Mert a "celeb" anyukát is védi a személyiségi jogok tiszteletben tartása. Aha... Az elhunyt gyerek esetében ez nem igaz? Muszáj még holtában is "kis színes" bejegyzést írni?! 

Summa summárum, a hírhajhász pár mondata borította nálam a bilit. Nem annyira, hogy napokig csócsáljam s végül kiköpjem, de annyira igen, hogy eszembe jusson: a kivétel itt is erősíti a szabályt!

A halál mindig is az egyik legnagyobb "üzlet" volt. S az is marad. 

1 komment

süti beállítások módosítása