Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

defalla

Egy lelkes amatőr levegőszeletelő bejegyzései, nem popritmusban.

Friss topikok

  • emdefalla: @rerros: Abbahagyta, s törölte is egyben - május környékén, ha jól emlékszem. (2017.09.24. 20:19) nsplya
  • defalla: @Voltar: vérkeresztény... Hhaha - magam csodálkoznék legjobban :) (2016.09.30. 21:22) chcmggt
  • Voltar: 1 spiritualista talán azt mondaná hogy bevonzottad a kölcsönös vonzást. Gratula a megfelelő talá... (2016.08.15. 20:43) cím nélkül
  • rás: :) (2016.08.03. 18:59) ...
  • defalla: @rás: Célirányosan mentem, sajnálatosan kevés volt az idő - a reggeli 04:50-kor indulóval mentem, ... (2016.07.20. 18:31) így

Címkék

20.
december

morc

defalla  |  Szólj hozzá!

2011. február 16-án írtam az alább következő bejegyzést - s nem változott semmi. Vagyis igen, változott. Rosszabb lett. :/

„Nem izgat, hogy nem lesz buzi pride. A hétköznapokat kell felvállalni, nem az egyszeri felvonulást.” Ezt a két mondatot itt (http://efpeter.freeblog.hu/) olvastam. Tegnap. Tegnap óta a csapból is ez folyt – mármint a betiltják, nem tiltják, csak nem engedélyezik stb. - , olvastam pro-, és kontra mindenfélét. Nem linkelek be nyilatkozatokat, olyat sem amivel egyetértek, olyat sem, amivel nem. De. Mert igenis van de! Nem tudok elmenni amellett, hogy ismét csak „meg vagyok/vagyunk vezetve”.

Mire jó ez az egész cécó? Éljen a nagy nemzeti összefogás! Hopp… ja, mi melegek nem tartozunk bele(?) Persze, a csőcselék (sic!) és a tájékozatlan réteg (á la Norbi hozzászólása SPF2 bejegyzésére) ismét tömjénelvtárs felé hajtja a vizet. Lehet anyázni, verjükszétabuzimenetet (azzal együtt pár kirakatot, stb.) mert csak. Mit képzelnek ezek, bújjanak el, vezekeljenek, gettót nekik! A sok nagyonokosmajdénmegmondomkihanemén előjöhetne valami jó kis boszorkányüldözéses szöveggel. Nagyon nem kell(ene) gondolkodni. Az úgyis simán megy nekik. Persze, általánosítok. Mint ahogyan általánosít a nagy többség, aki megszólal – mindegy melyik oldalon.

Lenne egy (felesleges, ám nem annyira költői) kérdésem:

Megengedi a mindenkori hatalom, hogy adót, dézsmát, miakutyaúristent fizessek, s ezért megillet a másod-, vagy sokadrangú állampolgárság? Ebben a fülkeforradalmasított nagy nemzeti összefogásban, elhomályosult szemmel távolba néző, cinikus, mindenkihülyecsakénnem, énekeljük el a Himnuszt a zország házában.. áhh! Hagyjuk. Kell nekem mindenre mozdulni, csak felmérgelem magam…

Csak érintőlegesen eszembe jutott: ha a melegek – minden meleg, nem csak a teherautón seggüket riszálók – polgári engedetlenségből nem fizetnének adót, dézsmát, stb. azt észrevenné a hatalom?! Vagy a pénzünk jó, mert nincs szaga?

Aki tart a 2012-es világvégétől, az költözzön gyorsan ide, mi úgyis le vagyunk maradva pár évvel… Dögöljön meg a szomszéd tehene! S nem, nem tudok higgadtan írni.

Dies Irae 7. vers:

„Quid sum miser tunc dicturus?
Quem patronum rogaturus,
Quum vix iustus sit securus?”

 

Szólj hozzá!

Lassan mondom, hogy kiflicsücsökgabika is megértse: an-der-sen. Már ha tudja egyáltalán, hogy kiről van szó... Aki ennyire szőke, arról azt gondolom, hogy "gőze sincs" róla. Nem mintha a hozzá hasonló megmondóemberek tudnának valamit. Lenézem őket? Le. De még mennyire le. Ettől lejjebb talán nincs is. De ezt nap, mint nap megcáfolják. Csakhogy a magyarázkodás nekem megüli a gyomrom. Mindegy melyik oldalról jön.

Továbbá kiütésem van (nem szó szerint) a szittyamagyar(kodó)bőgatyás kihanemén megmondóemberektől. Hogy mi nem tetszik? Tbk. az nem tetszik, ahogyan vizet prédikálnak s bort isznak. A magyarázkodást, hogy ő nem úgy gondolta... Ja. Írtam már erről korábban, még a "türelem, tornaterem" blogoldalon. Szóval szerintem nem létezik olyan, kategória, hogy "egyébként jó ember" - vagy jó ember, vagy szar ember. Pont. 

Írás közben elkezdtem hallgatni az alább következő muzsikát, s valamennyire meg is nyugodtam. 

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása