Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

defalla

Egy lelkes amatőr levegőszeletelő bejegyzései, nem popritmusban.

Friss topikok

  • emdefalla: @rerros: Abbahagyta, s törölte is egyben - május környékén, ha jól emlékszem. (2017.09.24. 20:19) nsplya
  • defalla: @Voltar: vérkeresztény... Hhaha - magam csodálkoznék legjobban :) (2016.09.30. 21:22) chcmggt
  • Voltar: 1 spiritualista talán azt mondaná hogy bevonzottad a kölcsönös vonzást. Gratula a megfelelő talá... (2016.08.15. 20:43) cím nélkül
  • rás: :) (2016.08.03. 18:59) ...
  • defalla: @rás: Célirányosan mentem, sajnálatosan kevés volt az idő - a reggeli 04:50-kor indulóval mentem, ... (2016.07.20. 18:31) így

Címkék

Nyugodtan talán majd akkor tudok aludni, ha a nov. 9-i koncert anyagi oldala/elszámolása is rendeződik. Ebből a mondatból is látszik, hogy még nem értem/értünk a végére. S ez cseppet sem megnyugtató. Ezzel most le is zárom ezt a témát, nem rugózom rajta, mert (sajnos) nem rajtam múlik. Ostorozni, abajgatni tudom a késésben lévőket, de ezzel ki is fújt minden ami a rendelkezésemre áll. Pont.

Nagyon régen írtam magánéleti dolgaimról, s ha úton-útfélen nem is mondom mindenkinek mi a bajom, a "deFalla" meleg én blognak indult (csak elfajzott) :D

Régóta szalma vagyok, annak minden hátulütőjével - pozitív oldaláról nem tudok írni, a célszemély nem én vagyok a 100+ kilómmal, a koromról nem is beszélve... Nem egy trendy a kinézetem, de azon kívül, hogy jól érzem magam, úgy nézek ki - ezt már írtam a régi defalla blogon is - , mint a willendorf-i vénusz, csak nincs raszta hajam s combvastagságú mellem... a többi akár stimmelhet is :P ;)

Elért a kapuzárási pánik? Az aranyoska időnként nem úgy viselkedik mint az elmúlt év(tized)ekben, Marci majd mindennapos látogató ettől függetlenül. S még mindig megnézem a szépségeket, a huncutkodós oldalakat, tagja vagyok a húspiacos kékiwiw oldalnak is, a macisnak is. 

Panaszkodási oldal letudva, jöjjön a mosolygós oldal. Tehát jól érzem magam, vagy csak ráfogom, hogy jó. Különösebb bajom nincs, insomniás lévén szinte bármikor, bármilyen helyzetben képes vagyok/lennék aludni. A magas vérnyomásom karbantartom, szedem a napi egy szem vérnyomáscsökkentőmet, iszom a szokásos leveimet - amiről korábban már írtam - úgymint: reggel kutyulós "davidoff - rich aroma" kávét tejszínnel bolondítva, hozzá egy sodrott cigaretta, majd tisztasági verseny után a fogyasztási hőfokra hűlt bergamottos fekete teát, szintén egy korty tejjel/tejszínnel. A levekhez tartozik a csalán+ galagonya virágos hajtásvég saját keverékű tea, ízmódosítók nélkül. Egész nap pedig elkopik a "Monogon" (oldalt "rezes"-nek titulált) által javallt másfél liter víz, késhegynyi por alakú c-vitaminnal - könnyebben felszívódik. 

Nem döntöttem el nagyon, de három hete ismét tiszta vagyok szeszileg, s kólailag is :) Ősöm kérdezte valamelyik este, hogy "öntsek egy pohár mádit?" A válasz: Karácsonyig biztos nem, ha utánam öntik, akkor sem. S ilyenkor - mikor iszom, akkor bezzeg nem, vagy csak ritkán - eszembe jut Hegedűs Géza bá' Irástudók című könyvében olvasott egyik mondat, amit én előszeretettel szoktam idézni: "Legmámorítóbb a folyamatos józanság." 

Köszönöm a türelmet. 

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása