Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

defalla

Egy lelkes amatőr levegőszeletelő bejegyzései, nem popritmusban.

Friss topikok

  • emdefalla: @rerros: Abbahagyta, s törölte is egyben - május környékén, ha jól emlékszem. (2017.09.24. 20:19) nsplya
  • defalla: @Voltar: vérkeresztény... Hhaha - magam csodálkoznék legjobban :) (2016.09.30. 21:22) chcmggt
  • Voltar: 1 spiritualista talán azt mondaná hogy bevonzottad a kölcsönös vonzást. Gratula a megfelelő talá... (2016.08.15. 20:43) cím nélkül
  • rás: :) (2016.08.03. 18:59) ...
  • defalla: @rás: Célirányosan mentem, sajnálatosan kevés volt az idő - a reggeli 04:50-kor indulóval mentem, ... (2016.07.20. 18:31) így

Címkék

Egyelőre nem megyek angolozni - franciázni sem :P

Elmentem megérdeklődni, hogyan is működik a dolog. Felhomályosítottak, hogy szombatra van még hely, ha továbbra is érdekel az angol nyelvtanfolyam. Naccerű.... akkor tárgytalan. Szombatonként nem fogok ráérni nyolctól eggyig(sic!), azaz 13:00-ig. Ne csüggedjek, felvesznek a listára s ha lesz még ilyen - mert lesz - , akkor szólnak. Rendben van. Esetleg más nyelv érdekelne? Mit szólnék a "dájcseszpákleréhez"? Én benne vagyok, ha kedd-csütörtöki az időpont. Nos, ez sem fog összejönni. Különösebben nem bánom, csak akkor miért vastagították a mézet a madzagon? Ők jót akartak, semmi kétség. Nem hibáztatom (annyira) őket. Magamat sem. Pont.

A politikától "herótom" van, de időnként nem tudom megállni, hogy meg ne haragudjak valaki(k)re. Biztosan bennem van (még) az ifjonti hév, amikor fejjel rohanok a falnak. De hát amikor olyan hangvétellel nyit valaki, ami köszönő viszonyban sincs azzal, amiről beszél, akkor nálam is szakad a cérna. Mindenki úgy hülye, ahogy csak akar lenni. Én is. 

Bővült a linkfalam pár névvel, s tkp. kevesebb is lehetne, ha kiiktatnám azokat, akik önként abbahagyták. De nem fogom őket törölni. Vagy azért, mert számítok arra, hogy újra írni fognak, vagy másik helyen már ezt megtették, s van ugye az általam csak utólag olvasott blog, amire időnként felmegyek, s olvasom. Nem tudom megmagyarázni, hogy ezt miért teszem. Néha csak azon veszem magam észre, hogy már megint ott vagyok. S bele-bele olvasok.

Mi is van még? Ja, cca. a felével megvagyok a novemberi koncerten játszandó darabokkal, szóval halad(gat)ok :) Jövő héten megszabadítom a lakást kb egy köbméternyi kottától/könyvtől, végképp nem férnek el nálam. Beviszem a műv.házba, csak előbb csinálni kell neki helyet. Tehát pakolás jön ezerrel. 

S persze közeledik a virágmagvetés ideje is - , sokat nem akarok, csak amennyi elfér az ablakpárkányon. Mármint a palántanevelő edényekből. Mire akkorák lesznek, hogy kivihetem a palántákat az erkélyre "edzeni", addig a madáretető is lekerül a helyéről. Már ha tél tábornok a jövő héten még kidühöngi magát. (a "kidühöngi"-t kipirosította a rendszer, de csakazértis(sic!) így hagyom)

Viszont én már tavaszi kabátban járok, mert csak. Köszönöm a türelmet.

6 komment

süti beállítások módosítása