Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

defalla

Egy lelkes amatőr levegőszeletelő bejegyzései, nem popritmusban.

Friss topikok

  • emdefalla: @rerros: Abbahagyta, s törölte is egyben - május környékén, ha jól emlékszem. (2017.09.24. 20:19) nsplya
  • defalla: @Voltar: vérkeresztény... Hhaha - magam csodálkoznék legjobban :) (2016.09.30. 21:22) chcmggt
  • Voltar: 1 spiritualista talán azt mondaná hogy bevonzottad a kölcsönös vonzást. Gratula a megfelelő talá... (2016.08.15. 20:43) cím nélkül
  • rás: :) (2016.08.03. 18:59) ...
  • defalla: @rás: Célirányosan mentem, sajnálatosan kevés volt az idő - a reggeli 04:50-kor indulóval mentem, ... (2016.07.20. 18:31) így

Címkék

26.
április

mert...

defalla  |  Szólj hozzá!

Tizenöt nap. Ennyi idő telt el legutóbbi bejegyzésem óta. Sok. Soknak tűnik. Előjött legendás(?) lustaságom, a „majd holnap” általam jól ismert emlegetése. Pedig nem a boldog semmit tevéssel múlattam az időt. Amilyen balga tudok lenni időnként… Megfáztam. Nagyon. Még nem az igazi, de már sokkal jobban vagyok – megkínlódtam. A 13-i próbán vettem észre, hogy bennem van a nyavalya. Hétfőn még rátettem egy lapáttal (nem direkt), rövid ujjú ingben s mellényben elmentem egy megbeszélésre a művházba. Ami ugyan hetente (néha többször is) megtörténik, de akkor lógott az eső lába, s nekem sem kedvem, sem időm nem volt visszafordulni sapkáért, netán esernyőért. Így aztán meg is áztam betyárosan. Keddre belázasodtam, s előjött a megfázás minden tünete a hidegrázástól a torokfájásig. Szerdán a megyeszékhelyre kellett mennem, mert a cégbíróság csak személyesen adja ki az igazolást, amire szükségem volt. Summa summárum, megkínlódtam azt a pár napot, míg helyrejöttem.

A baranyai utazás ismét elmaradt, de a betegség nem akadályozott volna meg – nemes egyszerűséggel az anyagiak nem kellő mennyisége miatt kellett távol maradnom. Meg kellett hozni ezt a döntést, nem akarok magam előtt görgetni olyasmit, amire nem tudok megoldást. Nem vagyok az utazás elhalasztása miatt valami hű, de happy… Nagyon szerettem volna elutazni, de … De sok dolog van előttem, cseppet sem lesz az előttem álló időszak egy fáklyásmenet, akkor sem, ha szeretem csinálni azt, amivel foglalkozom. S mennyi mindent lefaragtam már. A kilóimból nem.

Holnap ismét jelenés van a proszektúrán, megbeszéljük a május 1-i menetet, pár szót az előttünk álló munkáról, s ha már együtt vagyunk, akkor dudálunk is egyet. Mert a zene az kell. Köszönöm a türelmet.  

 

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása