Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

defalla

Egy lelkes amatőr levegőszeletelő bejegyzései, nem popritmusban.

Friss topikok

  • emdefalla: @rerros: Abbahagyta, s törölte is egyben - május környékén, ha jól emlékszem. (2017.09.24. 20:19) nsplya
  • defalla: @Voltar: vérkeresztény... Hhaha - magam csodálkoznék legjobban :) (2016.09.30. 21:22) chcmggt
  • Voltar: 1 spiritualista talán azt mondaná hogy bevonzottad a kölcsönös vonzást. Gratula a megfelelő talá... (2016.08.15. 20:43) cím nélkül
  • rás: :) (2016.08.03. 18:59) ...
  • defalla: @rás: Célirányosan mentem, sajnálatosan kevés volt az idő - a reggeli 04:50-kor indulóval mentem, ... (2016.07.20. 18:31) így

Címkék

12.
június

nosza'

defalla  |  1 komment

Huszonkilenc óra múlva indulunk. 

cache_21656940.png

Miután hazajöttem, biztosan írok egy beszámolót :)

1 komment

09.
június

beguin

defalla  |  1 komment

Hat óra 18 perc van, s már több mint egy órája „kukorékolok” – ahhoz képest, hogy este két pohárka soproni száraz bort fogyasztottam a 2009-es évjáratból, aránylag nyugodtan telt a pihenés. Csak negyed kettőkor ébredtem meg, olvastam kicsit s vissza tudtam aludni.

Szemeim lassan olimpiai lázban égnek = ötkarikásak :)

Holnap délelőtt van egy rövidre tervezett tévéfelvétel, a helyi adón csinálunk egy kis reklámot magunknak. Sűrűnek tűnik ez a június, s akkor a príma banánérlelő időről még nem is tettem említést. Nagyon szeretem a meleget. Egyetlen, vagyis két dolog zavar ilyenkor: a szúnyogok, s az, hogy nagyon tudok izzadni. Mint akit locsolnak…

Múlt héten még volt egy kis pitty-putty, hatodikán a jazz s a dixie jegyében telt a délután/este. Délutánra maradt egy oldalnyi kottaírás a fuvolista kislánynak, ő nem tud (még) transzponálni. „Gyerekek, álljatok felettem s beszéljetek, gyorsabban haladok” – erre körbevettek s mondták a jobbnál jobb ötleteket… amúgy ilyenkor csak a hülyeség dől mindenkiből, de nem gond. A lényeg az, hogy olvashatóan írok, s zebrával. Mostanában zebrával dolgozom (ha ezt munkának lehet nevezni), nagyon jól lehet vele rajzolni ha nem elvárás a kottagrafika :)

Nos, öt óra előtt pár perccel a fellépők közül csak a szaxis volt jelen, majd’ 20 perccel később kezdődött a műsoruk. Egy billentyűs, trombitás, szaxis, basszgitáros, s egy ütős. Klasszikus jazzt játszottak, annyit azért megjegyeztem a végén, hogy a trombitásnak akkor tetszett a hangja, ha a szordínót is használta. A botor fejem nem szokta még meg az elmúlt iksz évben, hogy koncert után véletlenül sem mond az ember kellemetlen dolgot muzsikusnak… Azzal nyugtatom magam, hogy a többség ismer, s tudják milyen vagyok.

Természetesen a koncerten megmutatta magát a „falu eleje” s volt pár emberszabású, aki nem látott tovább az orránál, de őket is meg lehet szokni. Magam a legális tudatmódosítóktól is tudok hülye lenni, valamint nem egy helyen szocializálódtunk, de nem zavar csak annyira, hogy megjegyezzem. Ami több, mint elég. Mint ahogy elég volt az a sok korsó sör is, amit fogyasztottam. De nem ittam mellé „kis gonoszt” sem „durcásítót”. Mindkettő a rövidital kategória.

Szombaton is volt egy kis rátöltés, tegnap este pedig a soproni mellé kijutott egy remek Tosca felvétel. A konyhaművészet oltárán is sikerült áldozni, nem kell nagy dologra gondolni, zöldborsó leves készült s zsírban sült csülök, délután pedig egy kis lecsó. Ma csirkepörkölt lesz, kevés csirkemájjal s termesztett gombával.

Utazás előtti várakozás van, ami akkor fog majd csökkenni, ha megérkezünk a helyszínre. Addig a „mit hagyunk itthon” jegyében van pár nap. Pénteken 02:30-kor van az indulás, 19:00-re várnak bennünket. Csütörtökön délután bepakolunk a járgányba, Tatabányán felveszünk még egy muzsikust, s hajrá! Az egyeztetések arról szólnak, hogy szombaton lesz egy közös próba a selmi csapattal, mert beülünk közéjük a másnapi koncert alkalmával. Nem az egész csapatunk megy, hanem egy ötfős küldöttség. 

Köszönöm a türelmet.

 

1 komment

süti beállítások módosítása