Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

defalla

Egy lelkes amatőr levegőszeletelő bejegyzései, nem popritmusban.

Friss topikok

  • emdefalla: @rerros: Abbahagyta, s törölte is egyben - május környékén, ha jól emlékszem. (2017.09.24. 20:19) nsplya
  • defalla: @Voltar: vérkeresztény... Hhaha - magam csodálkoznék legjobban :) (2016.09.30. 21:22) chcmggt
  • Voltar: 1 spiritualista talán azt mondaná hogy bevonzottad a kölcsönös vonzást. Gratula a megfelelő talá... (2016.08.15. 20:43) cím nélkül
  • rás: :) (2016.08.03. 18:59) ...
  • defalla: @rás: Célirányosan mentem, sajnálatosan kevés volt az idő - a reggeli 04:50-kor indulóval mentem, ... (2016.07.20. 18:31) így

Címkék

01.
szeptember

a ló dereka...

defalla  |  1 komment

Egész éjjel szakadt az eső, mint a ló dereka... Most már csak áztatásszerűen esik. Már nem dörög az ég, nem villámlik, viszont a Nap sem sejteti magát. A népi hagyomány szerint szeptember elseje a szar névnapja is, bocsánatot kérek az összes "Egyed" keresztnevet viselő embertől!

Mozgalmas volt - mint mindig - az elmúlt két hét, volt benne szinte minden, csak esküvő nem. Temetés(ek), kórházmenet (beteg látogatás), gusztushúszi ünnepen való dudálás. Ami után arra a következtetésre jutottam, hogy biztosan bennem van a hiba, vagy a fülem nem működik normálisan... A "falu eleje" (= hivatalban lévő városvezetők) s pár elfogult drukker szerint ritka jól sikerült a csapat műsora. Hmm... Nekem egyáltalán nem tetszett. Volt jobb s lesz is. Finggal viszont nem lehet tojást festeni, legalábbis nem tartósat :/

Tegnap megejtettük a 6-i térzene főpróbáját. Kissé nyűgös a csapat, s bevallom én is. Ha csak a fele információval rendelkeznének a csapat működését illetően, még morcosabbak lennének. Viszont nem mindent mondok el nekik. Változtatni nem tudok rajta, ami tőlem telik eddig is megtettem s ezután is maradok hagyományőrző.

Hatodikáig is maradt tennivaló bőségesen, plusz cca. 10 napja megjelent két pályázat, ami sokat dobna a jövő évi rendezvényünk megvalósításában. Rajta vagyok az ügyön, segítség is van ("Segíííííítséééég!!!), határidő előtt egy héttel postázni lehet az anyagot. Eddig egyetlen pályázatunk sem volt sikeres, viszont ha meg sem próbáljuk, akkor az én "fülem súg". Olyan kósza ötlet is eszembe jutott, ha nyernék valamelyik legális szerencsejátékon, visszaadnám az elmúlt években összekoldult pénzeket a támogatóinknak. Vagy csak simán felajánlanám, hogy visszaadom. Mielőtt megsértődnének. A merjünk nagyot álmodni jegyében. 

Roppant mód sajnálom, hogy az őszi utazás nem jön össze - a tavaly beharangozott elvégzendő munkát sem kaptam meg, az ígéret arról szólt, hogy (2013) Karácsony este megérkezik. Azóta sok idő eltelt, rájuk írtam többször is, néha visszajött a levél, mely szerint ilyen cím nem létezik, máskor minden további nélkül megkaphatták. Mivel én nem vagyok (nem is leszek) 'ámítógépzseni, azt nem tudom, hogy az elküldött érdeklődő leveleket olvasták vagy sem. Túltettem magam rajta, azzal ugye nem foglalkozok egy ideje, hogy "mi lett volna ha...". 

A határ másik oldaláról is érkezett puhatolózás, újra akarják építeni a 18 éve megszüntetett csapatot. 20-án elmegyünk oda dudálni, első megkeresésre nem mondtam rögtön nemet. Igent sem. Viszont személyesen (szerdán voltam/voltunk kint) elmondtam, hogy mi minden szükséges az elinduláshoz. Bólogattak erősen, hogy menni fog. Úgy legyen.

 

1 komment

süti beállítások módosítása