Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

defalla

Egy lelkes amatőr levegőszeletelő bejegyzései, nem popritmusban.

Friss topikok

  • emdefalla: @rerros: Abbahagyta, s törölte is egyben - május környékén, ha jól emlékszem. (2017.09.24. 20:19) nsplya
  • defalla: @Voltar: vérkeresztény... Hhaha - magam csodálkoznék legjobban :) (2016.09.30. 21:22) chcmggt
  • Voltar: 1 spiritualista talán azt mondaná hogy bevonzottad a kölcsönös vonzást. Gratula a megfelelő talá... (2016.08.15. 20:43) cím nélkül
  • rás: :) (2016.08.03. 18:59) ...
  • defalla: @rás: Célirányosan mentem, sajnálatosan kevés volt az idő - a reggeli 04:50-kor indulóval mentem, ... (2016.07.20. 18:31) így

Címkék

14.
november

haladós

defalla  |  3 komment

Tegnap hajnalra végeztem a 29-i koncert anyagának változtatásaival, lesz még két próbánk s 29-én szombaton 15:30-kor lendül a pálca a színházteremben. Kész lettek a plakátok, a támogató jegyek, a tiszteletjegyek, melyeket azok fognak kapni, akik a csapat támogatói. 

Nem akarok sok kisegítőt hívni, cca. húszan - huszonöten leszünk csak. A műsort minden csapattag ismeri, az elmúlt évek előadásra kerülő darabjaiból válogattam tizenegyet, s esetleges(!) ráadásként két "klasszikust" :) 
Új oldalamról is bemutatkozom: jómagam leszek a szpíker - az én motyogós beszédmódommal... 

A koncert után decemberben még csinálunk egy évzáró összejövetelt, de már nem nagyon rángatjuk az istrángot. Sűrű volt az elmúlt két hét, de idén mikor nem volt sűrű? Persze azért volt olyan is, de annak ellenére, hogy visszanéztem az ez évi megmozdulásokat s a próbák számát, nos... úgy nem tűnik sűrűnek. A műv.háznak minden évben kell egy ún. munkanaplót leadni, ki-mikor-mennyit-miért stb. tevékenykedett. Azon gondolkodtam, hogy a statisztika mellé írok pár gondolatot, miért történtek/történnek úgy a dolgok, ahogy. Ezeket a munkanaplókat öt évig őrzik, aztán mehet az irattárba. Nem selejtezhető. A statisztikából viszont nem derül ki jóformán semmi. Azok száraz adatok. No, ezt még meggondolom.

A jövő évi rendezvényünk is körvonalazódni látszik, fellépők, szállás, helyszín miegyéb lebeszélve, már csak az anyagiakat kell összeszedni, de mint mindenki tudja, az a legkevesebb... :)

Az előző bejegyzésben írtam tervezett előadásokról, az is sínen van. Minden előadásra hívok egy vendéget, legalább ketten legyünk :) 

Két idézet a tervezett műsorból „Jérikhó pedig be- és elzárkózott vala” ; "voltak ott kürtök, dobok, citerák, sok csengő és olyan hangok rezgése, melyek inkább szolgáltak az állatok, mint az emberek hívására"; 

Magán(y)életemben nincs változás, de nem adom fel! :D

3 komment

süti beállítások módosítása