Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

defalla

Egy lelkes amatőr levegőszeletelő bejegyzései, nem popritmusban.

Friss topikok

  • emdefalla: @rerros: Abbahagyta, s törölte is egyben - május környékén, ha jól emlékszem. (2017.09.24. 20:19) nsplya
  • defalla: @Voltar: vérkeresztény... Hhaha - magam csodálkoznék legjobban :) (2016.09.30. 21:22) chcmggt
  • Voltar: 1 spiritualista talán azt mondaná hogy bevonzottad a kölcsönös vonzást. Gratula a megfelelő talá... (2016.08.15. 20:43) cím nélkül
  • rás: :) (2016.08.03. 18:59) ...
  • defalla: @rás: Célirányosan mentem, sajnálatosan kevés volt az idő - a reggeli 04:50-kor indulóval mentem, ... (2016.07.20. 18:31) így

Címkék

Egy hete volt a koncert. Nekem most úgy tűnik, mintha legalább egy hónapja lett volna. Nem tudom miért. Ahhoz képest, hogy a koncert lemondásán gondolkodtam, nos ahhoz képest jól sikerült. Bejött a papírforma... Elfogult (hazai) közönségnek szinte teljesen mindegy mit játszunk (s hogyan). Félreértések elkerülése végett, az előbb írt mondat nem a közönség lenézése! Ha a közönségnek háttal ülünk le s úgy játszunk, akkor is megtapsoltak volna - sőt :) 

Gondolom, ebből a pár mondatból is látszik, hogy nem teljesen voltam elégedett. Amennyien voltunk (velem együtt tizenkilencen) , ez sem volt "kis dobás". Amit tudtunk, elkövettünk. Ennyire vagyunk képesek. Már nem zavar annyira, mint hét éve. Ismerem az összes hivatkozást, tudnivalót, mentális s fizikai korlátokat/korlátainkat.

A koncerten nem volt külön szpíker, magamra vállaltam ezt a szerepet. Egy állványos mikrofont kértem csak a műszakiaktól. Beszéltem a játszott darabokról, szerzőkről, s azokról a muzsikusról, akik azóta mentek el, mióta én szeletelem a levegőt a csapat előtt. Elmentek st.péterhez. Tizenegyen :(

S megemlékeztem az elődökről. 12 műsorszámot játszottunk, egy-egy műsorszámot egy-egy muzsikus emlékének ajánlva. Egy darabot két muzsikus emlékének ajánlottam (apa+fia). 

A második szám előtt köszöntöttem a város legkorosabb fúvós muzsikusát, akit az unokája hozott el a koncertre. Z. bácsi nov.15-én volt 92 éves! A koncert után magyarázta az unokájának, hogy emlékszik arra, mikor a bátyámmal együtt mentünk a zenekari próbára '75-ben... Akkor deFalla volt a legfiatalabb... A "kisöreg" jó fizikális s szellemi állapotban van, nagy öröm volt vele ismét találkozni! 

Száz szónak is egy a vége, jó visszhangja volt a koncertnek. Ami mégis árnyalja nekem a képet az az, hogy a "megmondóemberek" s a "kihanemén" emberszabásúak nem képviseltették magukat, ha ők nem tudtak eljönni. Le vannak sajnálva... Még nincs végleges eredmény, de úgy néz ki, hogy nullszaldós lesz a rendezvény. Ez is valami. 

Kedden elszáguldottam st.endrére, a hajnali busszal, s 14:15-re már itthon is voltam. Célirányosan. 

Tegnap pedig a szokásosnak nevezhető év végi továbbképzésre mentem, ahol még nem jártam - idén nem tudtam lemondani, pedig egy porcikám sem kívánta. Sok dolgom nem volt, vittek/hoztak majdnem háztól-házig. Jól sikerült. Hallottam érdekes előadásokat, találkoztam rég nem látott ismerősökkel, sokat beszélgettünk, nagyokat nevettünk. A legális tudatmódosítók fogyasztásába nem mentem bele, pár korty háziszőttes s három korsó sör volt a tegnapi fogyasztás, ma hazafelé pedig még egy doboz soproni. 

 

Szólj hozzá!

Egy darab művészet kipipálva - így is fogalmazhattam volna múlt héten szombaton este, mikor már túl voltunk a jótékonysági koncerten. Írni fogok a koncertről, a fogadtatásról, miegyébről. Holnap reggel viszont egy megerőltetőnek beharangozott "ottalvós"(sic!) megyegyűlésfélére megyek. A terv szerint pálinka-, és borverseny is lesz. Hmm... Szombaton ebéd után lesz a hazaindulás. Reményeim szerint akkor lesz időm koptatni az 'ámítógép klaviatúráját, s jól megírom. Addig türelem, tornaterem.  

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása