Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

defalla

Egy lelkes amatőr levegőszeletelő bejegyzései, nem popritmusban.

Friss topikok

  • emdefalla: @rerros: Abbahagyta, s törölte is egyben - május környékén, ha jól emlékszem. (2017.09.24. 20:19) nsplya
  • defalla: @Voltar: vérkeresztény... Hhaha - magam csodálkoznék legjobban :) (2016.09.30. 21:22) chcmggt
  • Voltar: 1 spiritualista talán azt mondaná hogy bevonzottad a kölcsönös vonzást. Gratula a megfelelő talá... (2016.08.15. 20:43) cím nélkül
  • rás: :) (2016.08.03. 18:59) ...
  • defalla: @rás: Célirányosan mentem, sajnálatosan kevés volt az idő - a reggeli 04:50-kor indulóval mentem, ... (2016.07.20. 18:31) így

Címkék

06.
április

hat hét

defalla  |  1 komment

Hat hete tart. Elég jól viselem. Néha idegesebb vagyok, mint a sok év(tized)es átlag, de nem feltétlenül ennek tudom be. 

A városi pályázatot időben - egy nappal a határidő vége előtt - leadtam, meglátjuk mennyire lesz eredményes. Nagyon el tudja venni a kedvem a mindenkori hatalom - a hozzáállásukkal. Engem nem hat meg, amikor hallom: nincs pénz. Jól van koma, ezért ne menjél politikusnak, ezt én is meg tudom mondani. Ötletelni magam is tudok... Pont. 

Csak jó lenne nyerni jó sok HUF-ot a lottón... Tudom, álmodozni nem annyira előrevivő, azért tenni kell. De - mint gondolom mindenki - eljátszom a gondolattal, mi lenne ha... 

Ötletelés következik: Egy héten belül a szervezéssel végezni lehetne. Úgy, hogy elégedett legyen a megrendelő s a kivitelező. Aki eddig is támogatott bennünket, azoknak a támogatási összeg kétszeresét adnám vissza olyan formában, nehogy sértődés legyen belőle :)

Hjajj, be tudnám szórni jó helyekre - hangszerek, hozzávalók, kották, stb., stb., stb...

Mivel a kezem kezd beleérni a bilibe, inkább kibontom a megfőtt s a levében kihűlt kötözött sonkát, főzök egy tucat tojást, s csipegetek pár falatot. Egész éjjel nem ettem, igaz már két fekete tea "kunbélásodott" hajnal óta.

HERB330 befogva, még mindig remekül dolgozik. A következő pár sort valamivel több, mint három éve (2012. 03. 18.) írtam, a megboldogult freeblog rendszerben :) 

"Nincs tükrös fotóm… Nem vagyok modell, és nem hordok strassz köves pólót… Nincs rajtam piercing, tetkó s nem zselézem a (nem létező) hajam.

A világ egyik legdiszkriminatívabb és legellentmondásosabb kisebbségéhez tartozom, és rajtam kívül még több ezren értik, hogy mire gondolok, mikor azt mondom: romeo.

A has körméretem megelőzi a fejem méretét, és nem örülök, ha összekeverik az indulót a keringővel, a trombitát a klarinéttal…

Büszkén gondolok volt tanáraimra, az ismeretlen ismerős muzsikusokra.

Szeretem a csokoládét, a rántott húst, a vörösbort - de nem kedvelem a giccset (bármi legyen is az).

A reklámoknak már nem vagyok célszemély, szeretem a jól bevált cuccaim, de nem zárkózom el az ismeretlentől.

Itt élek a kilenc (egyébiránt hét) völgy városában, kifinomult ízlésben van mit tanulnunk, és igenis a világon bárhol képesek vagyunk egy éjszakára szerelembe esni!

Meleget hozó tavasz, én így szeretlek!"

1 komment

süti beállítások módosítása