Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

defalla

Egy lelkes amatőr levegőszeletelő bejegyzései, nem popritmusban.

Friss topikok

  • emdefalla: @rerros: Abbahagyta, s törölte is egyben - május környékén, ha jól emlékszem. (2017.09.24. 20:19) nsplya
  • defalla: @Voltar: vérkeresztény... Hhaha - magam csodálkoznék legjobban :) (2016.09.30. 21:22) chcmggt
  • Voltar: 1 spiritualista talán azt mondaná hogy bevonzottad a kölcsönös vonzást. Gratula a megfelelő talá... (2016.08.15. 20:43) cím nélkül
  • rás: :) (2016.08.03. 18:59) ...
  • defalla: @rás: Célirányosan mentem, sajnálatosan kevés volt az idő - a reggeli 04:50-kor indulóval mentem, ... (2016.07.20. 18:31) így

Címkék

Tegnap több dolog is történt – kb. 13:45-ig „evett az ideg” s nagyon bosszús/mérges voltam. Nem önként, nem. A szentek csak úgy repkedtek az égből – bőséges esővel együtt, aztán mikor elállt az eső, akkor jó nagy szél jött :/

Az egész mizéria azzal kezdődött, hogy szeptember 6-án pénteken 20:45 körül jött a hír, miszerint a csapatnak fellépése lesz 14-én szombaton Budapesten, a Szent István bazilika előtti téren. A megye koordinálja a rendezvényen való részvételt, s tőlünk a városból a tánccsoportot + a tűzoltózenekart delegálja a rendezvényre.

Nem mondom, hogy nem tetszett a hír, csak kissé szkeptikus vagyok mostanában. Nagyon jólesett, hogy két éve a kultúra napján megyei díjat kaptunk azért, amit csinálunk. Kevésbé szívet melengető, hogyan képes lejáratni magát egy kultúrával is foglalkozó megyei szervezet – az országos szervezetekről nem is beszélve, de itt s most nem ez a téma. Mert a „ius murmurandi” még megillet.

Szerdáig többszöri megkeresésre is csak nagy vonalakban derült ki, hogy mi is lesz ez a rendezvény tulajdonképpen. Annyi kiderült, hogy tíz(!) egész percet kell játszani… Ha tíz, akkor tíz.

Csütörtökön kiderültek az alábbiak: 09:00-re kell beérkezni a helyszínre, 10:00-kor ünnepélyes megnyitó, majd kezdődnek a megyék bemutatkozó műsorai. BAZ megye az utolsó, a zenekar pedig a megyét képviselő s fellépő csoportok közül is az utolsó fellépő. Színpadon kell lenni a forgatókönyv szerint 17:10-kor.

Ahhoz, hogy időre feljusson a két csapat, 06:00-kor kellett elindulni. Ám nem mindenki lakik a városban, tehát 05:00 előtt/után nem sokkal otthonról el kell indulni, hogy az indulás előtt bepakoljuk a hangszereket, kottaállványokat, minden szükséges izébigyót…

Megérkeztünk 09:30 után, s semmi sem úgy volt, ahogyan a forgatókönyvben le volt írva! A szervezés egy kalap szarral sem volt köszönőviszonyban… Az égegyadta világon semmi, szó szerint semmi! Ettől azonban nagyobb baj volt, hogy sem az információs sátornál, sem a szervezőknél fogalmuk sem volt arról, hogyan kezeljék azt a cca. hétszáz közreműködőt, akik erre a rendezvényre érkeztek!

Eléggé el nem ítélhető módon engem a többi résztvevő nem izgatott, csak a mi csapatunk – mármint a tánccsoport s a zenekar. Hogy embernek nézzenek bennünket, ne számok legyünk amivel lehet „rajoskodni” az éppen hatalomban lévőknek! Számok, amikkel alá lehet támasztani a rendezvényt szervezőknek, hogy milyen prímán tudnak szervezni, mennyi mindenki képviseli az amatőr mozgalmat.

folyt.köv.

 

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása