Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

defalla

Egy lelkes amatőr levegőszeletelő bejegyzései, nem popritmusban.

Friss topikok

  • emdefalla: @rerros: Abbahagyta, s törölte is egyben - május környékén, ha jól emlékszem. (2017.09.24. 20:19) nsplya
  • defalla: @Voltar: vérkeresztény... Hhaha - magam csodálkoznék legjobban :) (2016.09.30. 21:22) chcmggt
  • Voltar: 1 spiritualista talán azt mondaná hogy bevonzottad a kölcsönös vonzást. Gratula a megfelelő talá... (2016.08.15. 20:43) cím nélkül
  • rás: :) (2016.08.03. 18:59) ...
  • defalla: @rás: Célirányosan mentem, sajnálatosan kevés volt az idő - a reggeli 04:50-kor indulóval mentem, ... (2016.07.20. 18:31) így

Címkék

02.
augusztus

ezer + 1

defalla  |  8 komment

Mint a bejegyzés címe is mutatja, igen sok dolog gyűlt össze nálam. Több mindenről kívánok írni a közeljövőben (pl. a jövő héten), de gőzöm sincs hogyan fogom megcsinálni. Tipikus "minden napra szarik a kutya valamit" hetek vannak mögöttem/előttem. 

De még mindig inkább mosolygok mint vigyorgok :D

Ma ráleltem erre a gyönyörűségre:

Még a múlt évezredben, mikor deFalla kiskamasz volt, akkor jelent meg a lemez, meg is volt nekem/nekünk aztán valahová elkeveredett. Csak a csapat neve ragadt meg bennem, s az itt is látható lemezborító képi anyaga. 

Örülök, hogy ráleltem - érdemes megfülelni. Jövök még s ez nem fenyegetés. Köszönöm a türelmet.

ui.: Blog írók/olvasók találkozójához lenne kedve rajtam kívül valaki(k)nek? 

8 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://defalla.blog.hu/api/trackback/id/tr396569049

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Voltar 2014.08.09. 19:53:56

Azóta ugye akkor BúÉéK van avagy új életév... ha LI azaz Lee (vidáman utánagondolva, mert egyébként X*V+1=é^n matekpélda lenne ami pólódra nyomtatva csupán volna elgondolkodtató azoknak akik reggel nem kérdezik napod s hol-már tegnapod mint jön épp holnapod),
na akkor az ugye az életed kínai horoszkópos éve, így most a ló évének kb közepébe csöppentél. Nyeríts hahotát mint útrakélsz fedeled alól, ha kedved szegnék- kötnék karóhoz is gondolatod akkor pedig horkants s prüszkölj fejrázva... (senki nem mondhatja hogy nem korhoz illőn teszed)...
Ha belegondolsz, hát egy egész zenekart húzol fogcsikorva néha orrelé répalógva* , hogy nyomot hagyjon a Föld porában mégse szántva csak hang-rázva terítve éltető lélek-humuszt hogy a műélvező közönség elméje új gondolatokat kezdhessen írni saját új tiszta elme-lapjának talajára minden koncert lecsengte után mint mondva öncsendesítő ima végén egyetlen gondolatba gyúrva, tán épp neked boldog pillanatok évsorát kívánva mint én is: jelen évlovad nyergét magad ülve meg víg mosollyal kackiás bajusz nélkül is immár, de őszintén egyenes háttal továbbra is: legyen.

répa (khm... mozgat ami megmozgat, avagy vonz ami után vonsz terhet is akár, ha orr elé lógva vagyon, sosemhivatalosan én most cukrot mondok répaként habár gyárak híján mostanság aligha terem arrafelé ilyet a föld, de legyen sárga vagy amolyan narancsosan gyökér, vagy ózdi extravasas céklaként lila ami öko-lugosan ehetetlenül kék, savanyítva meg piros, esetleg férfierőnövelő zeller vagy fehérgyökerű gyógypetrezselyem, esetleg fölénőtt gyökgumójával zöldbelű karalábé, répa-répa... máris szivárványba rakva, blogod egyik mozgató gondolataként pedig... répa na, de ha jó partnert találtál hozzá akkor lehet más is :D )

-blogponthu kontra facebookshit hiba okán ez 1 újrakomment-

defalla 2014.08.09. 20:03:48

@Voltar: Köszönöm szépen Uram - nem tudtam mire (do-ré-mi-re) vélni hallgatásod, de már előre megbocsátottam :)
Répa ide, répa oda, egyelőre ki vagyok fakulva, mint a szalma... De nem adom fel, tennivaló akad mindig, s ez jól is van így!

Voltar 2014.08.09. 20:30:38

@DeFalla: Ha magad fakónak érzed,
régi receptet javvallék,
tyúk évében feltalált húslevest tálalva fel,
bőven zöldséggel s gyökérfűszerrel enmagadnak,

merthogy az eredmény ősi erős gyógynövényeink teája leszen, pont fakó napokra... a friss gyümölcsöt/vitaminokat és a céklát ne is emlegessem, mert az gyári alapigénye testruhádnak, hogy ne csak benne légy épp csak hordd hogy hordjon, de viseld kedvedre s ne nyomasszon elnöki kor terhe, mert épphogy életed dombjáról szerte nézve immár boldog érzés rálátni a többre s szépre, felismerni a pillanat hozta örömöt s nem magánynak érezni hogy egy vagy vele, de fogadni nyíltan minden holnapot, hogy éltető ma induljon a nap keltével s minden lélegzet a világot adja neked. :)

Voltar 2014.08.09. 20:34:02

@DeFalla:
Ne feledd, hogy kor-társaiddal ellenben benned nem a tegnapok fáradalma hanem a lélek kiteljesedése vert tanyát,
csupán hagyd hogy kedvére dúdoljon
s mutasson mindenben harmóniát.

defalla 2014.08.09. 20:39:19

@Voltar: Már kezdtem fáradni, tudniillik épp' Bányász-Hymnuszt alkottam egyik leköszönő muzsikus felkérésére. Még pár oldal írnivaló van, s holnap terítékre is kerül a proszektúrán. Boncolgatjuk, kóstolgatjuk.
A szalma hasonlat nem volt egyértelmű, nálam a szalma a jelenlegi "magam vagyok, magam hajtom végre" állapotot volt hivatva jellemezni XD

Voltar 2014.08.09. 21:05:41

elvégre az étel csak a rég elpukkant Sol-alfa fémjeinek összetett s élettel formált sója, mit a víz (hidrogénsó) hígít fogyaszthatóra,
épp mint a test aminek működését biztosítani való ételed mi lesz testként életed, szinten tartani ioneloszlását pedig iszod az élet sóját (vized).
Node, anno volt 1 srác aki már emlegette hogy nem csak kenyérrel és vízzel él az mi együtt te vagy, de kell némi fény és jó gondolat, mi az ízeket finommá teszi, az ételt pedig igazi életté.
:)

( idővel megjárt életfád minden levelére s ágára emlékezel majd, szeresd őket, mert mindaz mi pillanat volt, Te vagy s általuk mindazok könyvedbe préselt lenyomata, ki egy-egy darabon veled tartott majd tova, adva magából egy-egy ő-árnyalatú levelet, erezve gondolataival, foltozva szándékaival s tüskézve akár ekképp, bocsásd meg neki mint magadnak is az adott tüskéket s így lettél újra ifjonti szabad, éld meg minden gondolatod s áldásként legyen adott leveleidben kedvvel jóra intés, avagy könnyed legyintés: szavad )

(kedvemből szólva mint mindig is épp: vagyok aki, vagy épp valami történésre figyelek, de azért mindig épp létezem s néha visszaolvasva s néhány gondolatra nálad is jelen vagyok)

Voltar 2014.08.09. 21:42:06

szerencse fel, szerencse le,
ilyen a bányász élete...
mint bányászhimnusz rég-danolva tán klopacska-lassan eszembe jut, szomorún mert a megénekelt életút napjait egybe látva már végül, ekkor szokás tán csak elmerengni igazán szavain.
--
belegondolva, noha gépesített talán a munka,
nem veszélytelen:

amerre a bányász megyen,
adja ég, hogy vele legyen,
lámpafény s friss légáram,
jó- s bajtársak, napsütés.

s kőtenger mélyébe utat vágva,
főként Jó Szerencse.

... a nád hajlik, ahhoz pedig rugalmasság kell, szóval ha már teszel mindenfélét mindenfelé ezerrel ahhoz regeneráció is dukál. :P

defalla 2014.08.09. 22:16:50

@Voltar: Nem tudom szavakba önteni milyen sokat jelentenek (nem mindig könnyen olvasható/érthető) az általad megfogalmazott jókívánságok s megállapítások.
Mindig kedveltem fogalmazásaid, s ezen túl sem lesz ez másként.
Köszönöm!
süti beállítások módosítása